Restorānu nedēļa
Vīna Studija Antonijas | 31. Marts – 13. Aprīlis
Uzkoda
Cepta marinēta saldā paprika, pikantā eļļā marinēta žāvēta salaka, savvaļas ķiploku pesto, rudzu drupatas ar dillēm, ķimenēm un ķiplokiem.
Pamatēdiens
Tvaicēti vērša vaigi ar sakņu dārzeņiem, kartupeļu biezeni ar griķu medu, sinepēm un linsēklu eļļu, upeņu un sarkanvīna mērci.
Deserts
Tartalete ar rabarberu un vaniļas vārīto krēmu ar Burbona viskiju
Piedāvājums pieejams ar iepriekšēju rezervāciju no pirmdienas līdz piektdienai laika posmā no 12:00-17:00 un svētdienās no 12:00 līdz 20:00 (vēlākais rezervāciju laiks).Eleganti noformēti un personalizējami.